Els tallers de cuina vegetariana estan pensats per a qui vulgui aprendre a cuinar sense carn ni peix i aconseguir plats bons, fàcils d´elaborar, saludables i variats. Utilitzarem productes làctics i ous en petites quantitats i en comptades ocasions, tot i que trobarem una alternativa estrictament vegana de cada plat.
Cada sessió de 2 hores tindrà un tema que serà l´ eix principal de la sessió, i a partir d´ aquí elaborarem conjuntament 2 o 3 plats al voltant del tema. Cuinarem sempre amb productes de temporada i farem plats adaptats a cada època i estació de l´ any.
La idea principal és conèixer nous ingredients amb els que ens trobem avui en dia (algues, nous cereals, germinats, fermentats…) i aprendre a cuinar-los i sobretot a adaptar-los als nostres gustos i a les nostres necessitats. A partir d´aliments senzills farem elaboracions més complexes, i crearem els nostres propis plats, utilitzant els aliments pre-cuinats i envasats només quan sigui necessari .
“Els cereals: la base de la cuina mediterrània”
Funció dels cereals. Quan ens convenen
Quins cereals ens convenen, quins hi ha actualment al mercat
Com cuinar els cereals
Presentacions diferents dels cereals
Cuinarem:
Xef: Laura Fernàndez
Dia: Dimecres 22 d’octubre de 2014
Hora: 10 h
Preu: 22 €