Els tallers de cuina vegetariana estan pensats per a qui vulgui aprendre a cuinar sense carn ni peix i aconseguir plats bons, fàcils d´elaborar, saludables i variats. Utilitzarem productes làctics i ous en petites quantitats i en comptades ocasions, tot i que trobarem una alternativa estrictament vegana de cada plat.

Cada sessió de 2 hores tindrà un tema que serà l´eix principal de la sessió, i a partir d´ aquí elaborarem conjuntament 2 o 3 plats al voltant del tema. Cuinarem sempre amb productes de temporada i farem plats adaptats a cada època i estació de l´ any.

La idea principal és conèixer nous ingredients amb els que ens trobem avui en dia (algues, nous cereals, germinats, fermentats…) i aprendre a cuinar-los i sobretot a adaptar-los als nostres gustos i a les nostres necessitats. A partir d’aliments senzills farem elaboracions més complexes, i crearem els nostres propis plats, utilitzant els aliments pre-cuinats i envasats només quan sigui necessari.

Els cereals : elaboració amb farines”

Seità. Què és i com es cuina

Com combinar el seità amb altres aliments

Cuinarem:

  • Elaborarem seità casolà

  • Wok de seità

Xef: Laura Fernandez
Dia:
Dimecres 4 de novembre

Hora: 18 h
Preu: 22 €