Xerrada-col·loqui «Vols fer un hort urbà?» amb Ester Casanovas, autora del llibre Pagesos de ciutat. Un manual il·lustrat per fer hort en testos, jardineres i taules.

Tens unes jardineres en un racó del balcó i no saps què fer-ne? Et faria gràcia veure créixer els teus tomàquets i enciams però saps que no tindràs prou voluntat per anar cada dia a un terreny als afores de la ciutat? T’agradaria cultivar un hort urbà però no tens ni idea de per on començar i tampoc no disposes de gaire espai?

Amb molts anys d’experiència al terrat de casa, Ester Casanovas ens guia pas a pas per aprendre a cultivar les nostres pròpies verdures i hortalisses ecològiques. Seguint els seus consells, escrits amb un llenguatge planer i apte per a urbanites sense coneixements d’horticultura, aprendrem a triar el tipus de substrat adequat per omplir testos, jardineres, taules de cultiu o envasos reciclats i aviat podrem iniciar-nos en l’horticultura aficionada i d’autoconsum amb la mínima inversió possible.

 

Vam sortir tothom amb moltes ganes de plantar enciams!!