L’home més fort del món s’ha d’enfrontar cada dia a les limitacions que li imposen l’edat i l’alçada. Quan agafa el telèfon el confonen amb la tieta Encarna, sempre ha de pujar a peu a casa perquè no arriba al botó de l’ascensor, es mareja quan va en cotxe, el bròquil li fa pànic i no li agrada gens que li tallin els cabells.

Però res d’això impedeix que se senti l’home més fort del món i que de gran vulgui ser el bomber més valent de tots.

Hi van participaran els autors, Roser Rimbau i Jordi Vidal «Trill», i Patric de San Pedro, de l’editorial Takatuka.

En Patric i la Roser ens van explicar com va néixer el llibre. En Trill ens va ensenyar com dibuixar l’home més fort del món a partir de les formes (rodones, quadrats, rectangles i triangles) que tots coneixem. Mentre ell dibuixava, la Roser ens va llegir el conte. I tothom es va emportar una imatge per acolorir-la.

Què? Us agrada el bròquil? Sí, o no?

 

Dia: 1 d’octubre de 2015

Hora: 17.45h

Cal inscripció prèvia a llibreria@pebrenegre.cat

Places limitades

Activitat gratuïta