El cicle «Paraules amanides. Un maridatge exquisit entre literatura i gastronomia» ha acostat el nou espai de Glòries amb una proposta cridanera que ha pretès fusionar l´amor per la literatura amb l´estima pel bon menjar.

Dissenyat i promogut per Foment de Ciutat, la Biblioteca del Clot i la Llibreria Pebre Negre, aquest cicle ha volgut promoure la vida saludable a través de l´alimentació, fomentar la lectura, fer xarxa amb el barri i presentar els espais que treballem amb la cultura com la llibreria Pebre Negre i la Biblioteca del Clot. En aquest sentit, doncs, «Paraules amanides», ha inclòs 4 plats o propostes ben diferents, repartides en 4 divendres consecutius:

-2 d´octubre: actuació del grup d´animació infantil Xiula.
-9 d´octubre: contacontes de mà de Vivim del Cuentu.
-16 d´octubre: espectacle clown de mà de Merche Ochoa.
-23 d´octubre. Petits textos per degustar de l´orella al paladar amb la proposta «Gastro Rimes», de mans de Lali Feliu i Miquel Ferret.

Més informació a www.barcelona.cat/glories