La llibreria Pebre Negre recomana Pippi Calzaslargas (22/4/2016)

Astrid Lindgren / Blackie books

Ha arribat Sant Jordi i per aquest motiu us proposem un seguit de títols que volen ajudar a impulsar una societat on cada vegada hi hagi més persones interessades en ser actors i no només espectadors

Pippi Calzaslargas és un d’aquests personatges que, d’una forma o una altra, ens van definir a tots en la nostra infància. I és que és un personatge d’aquests que ja no es fan, que et situen en contra o a favor i que, en aquesta presa de posicions, diuen moltíssim de la teva personalitat. És clar que tots aquells que van abraçar a Pippi han crescut sent ànimes lliures i contestatàries. Sigui com sigui, aquesta nena anarkoliberalista forma part de la nostra infància, i per això a tots ens cau una llagrimeta en saber que Blackie Books ha publicat Pippi Calzaslargas i una recopilació de tots els contes originals d’Astrid Lindgren en els quals es van basar tots els capítols de la sèrie de televisió.