Xerrada amb l’autora sobre Vegana i catalana: la cuina de tota la vida sense ingredients d’origen animal.

L’activitat és gratuïta però cal inscripció prèvia a llibreria@pebrenegre.cat

En la memòria gustativa de la nostra infantesa hi ha el record dels deliciosos canelons gratinats dels dies de festa, de les incomparables croquetes de carn d’olla que preparava l’àvia i de les postres de flam o mel i mató. Però ara que hem triat dur una alimentació vegetariana (sense carn ni peix) o vegana (sense cap ingredient d’origen animal), ¿haurem de deixar enrere per sempre més aquests plats fabulosos?
La bona notícia és que la cuina vegana no és ni insípida ni monòtona, i que, amb algunes idees i petites modificacions en els ingredients, ens pot transportar igualment a les aromes i als sabors que enyorem. Marta Castells, professora de cuina natural i saludable, ha revisat el receptari tradicional català per adaptar-lo d’una manera senzilla i imaginativa a una dieta vegana, de manera que aquestes receptes ens remetin, per la vista i pel gust, a la cuina de l’àvia.
Perquè no volem renunciar als nostres principis, però tampoc no estem disposats a haver-nos de resignar a recordar amb nostàlgia la cuina de la nostra infantesa, la dels dies de festa, la de sempre.
Marta Castells es va interessar de molt jove per la salut i l’alimentació i ben aviat es va sentir atreta per les teràpies alternatives, la filosofia del ioga i l’alimentació naturista. Actualment imparteix classes de ioga i d’alimentació holística.
A les classes de ioga posa a l’abast dels alumnes totes les eines que ofereix aquesta disciplina, prioritzant sobretot la relaxació, la meditació i l’autoescolta. A les classes d’alimentació holística els alumnes reben informació i orientació amb l’objectiu que cadascú sigui capaç de preparar la dieta més adient per a la seva salut i per al seu benestar.
Col·lecció:Milfulls, 21

PVP:17€

Editorial Viena