«Viatge saludable» és un llibre per tractar la salut a través de l’alimentació. Amb més de 150  receptes veganes, el llibre dóna una visió holística de la salut tractant temes com les emocions, l’ús que es fa de la medicina o els tòxics a la nostra vida quotidiana.

El llibre està adreçat tant a persones que vulguin començar a menjar sa com a persones amb experiència a qui servirà de font d’inspiració.

A més, farem un tast de patés i cerveses de La Cervesera del Poblenou (Cervesera Ecològica i Sostenible Catalana, S.L.), una empresa que va néixer l’estiu del 2014 amb la intenció d’aportar un producte ecològic al mercat de les cerveses artesanes. Un producte d’alta qualitat amb el valor afegit de ser elaborat amb matèries primeres procedents de l’agricultura ecològica. Algun dels ingredients que fan servir en les seves receptes són, també, de comerç just.

L’activitat és gratuïta però cal inscriure’s a: llibreria@pebrenegre.cat

Places limitades.