Al maig vam fer un any. Un 30 de maig ens vam trobar a Pebre Negre per parlar del gustós Gourmet Solitario de Jiro Taniguchi i ja no hem parat. En un cicle solar hem après moltíssim sobre vinyetes i hem comptat amb il·lustres convidats: Jordi Canyissà, Daniel Ausente, Jaime Martín, Gerardo Vilches, Pepe Gálvez i Breixo Harguindey. Precisament, en Breixo va venir a descobrir-nos el Here de Richard McGuire a la llum de l’espectralitat Derridiana. Esperem amb candeletes que algú publiqui en condicions el seu article sobre el tema, perquè val molt la pena. Nosaltres seguirem amb el club de lectura un any més, amb moltes ganes de descobrir i gaudir de les vinyetes. I seguirem fent gran la nostra biblioteca comunitària. Com més hi anem, més ganes en tenim. Al juny tornem amb doble sessió: dilluns 19 fem sessió infantil i juvenil. Esperem tenir convidats d’alçada. I el 26, a dos quarts de set, com acostuma, disseccionarem El hombre sin talento de Yoshiharu Tsuge i aprofitarem per parlar de la generació Garo i el manga més alternatiu. Sou benvinguts.

La llista de lectura del mes de maig és curta però intensa: https://www.whakoom.com/yupyop/lists/club_pebre_negre_sessio_012_aqui_7552