La llibreria Pebre Negre serà un dels espais on podreu gaudir de la programació de La Setmana de l’Àlbum, que es celebrarà  del 6 al 12 de novembre del 2017.

La Setmana consisteix en un centenar d’activitats a Barcelona ciutat i comarques al voltant del gènere, que tindran lloc, d’una manera descentralitzada, a llibreries, escoles i biblioteques. Les activitats consistiran en trobades amb autors, tallers, xerrades  i activitats lúdiques destinades tant a nens com a joves i adults.

Volem apropar el gènere tant a infants i pares com al sector educatiu, i aquest festival literari i visual ens sembla la millor manera d’implicar-los, sobretot per la utilització d’espais descentralitzats i els diferents sectors implicats en el llibre infantil.

Les activitats són les següents:

  • Dilluns 6 de novembre de 17 a 20 hores:  Taller pràctic per elaborar un àlbum sense text, amb l’Anna Castagnoli. Activitat adreçada a majors de 18 anys.
  • Dimarts 7 de novembre a les 17 hores: Patricia McGill ens explicara el conte Això no és una selva, i altres contes de l’editorial Flamboyant. Activitat adreçada a nens i nenes a partir de 6 anys.
  • Dimecres 8 de novembre a les 17hores:   Xerrada sobre els personatges femenins als contes infantils amb la Raquel Díaz Reguera. Activitat adreçada a nens i nenes a partir de 6 anys.
  • Dijous 9 de novembre a les 17 hores: trobada amb l’Albert Asensio, que ens presentarà una nova col·lecció de llibres de les estacions. Activitat adreçada a nens i nenes a partir de 4 anys.
  • Divendres 10 de novembre a les 17 hores: A partir dels llibres Els meus primers Haikús i Bona nit, lluna la Mercè Galí i la Núria Albertí faran un taller de poesia il·lustrada. Activitat adreçada a nens i nenes a partir de 7 anys.
  • Dissabte 11 de novembre a les 12 hores: Estrella Borrego ens parlarà de com llegir llibres sense paraules al taller Els llibres silenciosos.

Totes les activitats que es fan a la Llibreria Pebre Negre són amb inscripció prèvia a <llibreria@pebrenegre.cat>

Les activitats estan dirigies a públics diferents. Consulteu l’edat abans de fer la inscripció.