Contacontes Els reis mags i els dolents dels contes a càrrec de Vivim del Cuentu

Queda poc per la nit de Reis i a casa de Ses Majestats estan preparant tots els regals quan s’adonen que als contes els falten els personatges “dolents”: bruixes, llops, ogres… Aquests personatges estan farts de no tenir el protagonisme dels personatges bons i que tothom parli malament d’ells. Per demostrar que també poden ser bons, els reis els proposen que els ajudin a preparar-ho tot per la màgica nit de Reis i ells accepten el repte. Així doncs, els dolents dels contes els donen un cop de mà, això sí, a la seva manera…

No et perdis el darrer conte de la col·lecció Contes desexplicats!

 

Activitat gratuïta

Activitat dirigida per a nens i nenes a partir de 4 anys

Cal inscripció prèvia a llibreria@pebrenegre.cat o al telèfon 931797542