Clica per ampliar

Trenta anys després de la seva aparició, Anem a caçar un ós s’ha convertit en un clàssic. Un text molt senzill, basat en una cançó de bressol anglesa ple d’onomatopeies i rimes i amb un ritme que obliga els petits lectors a no aixecar la vista de les seves pàgines fins al final.
Autors: Michael Rosen i Helen Oxenbury
Editat per Ekaré
Per a primers lectors

 

 

Clica per ampliar

Una selecció de grans llibres per explorar el regne animal amb el màxim detall. Noves propostes i sobretot noves maneres d’apropar-nos a la flora i la fauna.
Editat per Impedimenta, Símbol, Flamboyant, Edelvives i Zahorí Books
De 6 a 99 anys

 

 

Clica per ampliar

Fa un parell d’anys, Blackie Books va publicar totes les històries de Babar en un sol volum. Aquest 2017 n’han fet una nova edició en format gran, respectant la mida original. Un llibre ideal per llegir en veu alta, ho voleu provar?
Autor: Jean de Brunhoff
Editat per Blackie Books
De 6 a 99 anys

 

 

 

 

Clica per ampliar

Llibres de gran format sobre el cos humà. Pàgines encunyades amb molta delicadesa que et faran viatjar a les taules anatòmiques del segle XIX. Llibres per mirar cap a dins en un món que només mira cap a fora.
Editats per Cruïlla, Joventut, Cossetània i Blume
De 6 a 99 anys.

 

 

Clica per ampliar

Barbosa el pirata: viatge a l’inrevés és l’últim còmic de la col·lecció “El meu primer còmic” de Bang edicions. Còmics per a primers lectors, sense paraules i amb propostes molt imaginatives. Junt amb El petit Pelut (Base edicions), aquesta sèrie és una de les millors propostes per a iniciar els més petits al món del còmic.
Autors: Mateo i Jorge González
Editat per Bang (Mamut còmics)
A partir de 3 anys

 

Clica per ampliar

Com es fa una samarreta? I una cullera? I què he de fer per convertir-me en cantant? O en escriptora? O per preparar una obra de teatre? Vine a remenar la secció de coneixement, hi trobaràs llibres per a totes les edats.
A partir de 6 anys

 

 

 

Clica per ampliar

Dos veïns, un ós molt tranquil i un ànec hiperactiu, aprenen a conviure i a estimar-se. Però la convivència no sempre serà fàcil per als protagonistes d’Au, bona nit! i Au, si jo t’estimo!. Les acolorides il·lustracions de Benji Davis i els divertits diàlegs de Jory John són el punt fort d’aquests àlbums il·lustrats.
Autors: Jory John i Benji Davies
Editat per Andana
Per a primers lectors

 

 

Clica per ampliar

Una col·lecció de llibres científics per a experimentar i aprendre. Preguntes, respostes i un munt de passatemps per passar una estona molt divertida.
Editats per Librooks
A partir de 7 anys

 

 

Clica per ampliar

Sabores de Corea és un passeig en forma de còmic per la cuina coreana ple de receptes que us servirà com a introducció a la cultura coreana. Robin Ha, autora de còmics d’origen coreà que viu als EUA, ha fet un llibre amè i divertit, ideal per a principiants però també per a cuiners experimentats
Autor: Robin Ha
Editat per Juventud
Adults i nens i nenes amb ganes de cuinar

 

 

Clica per ampliar

Si us agrada menjar, cuinar o tot el que té a veure amb la gastronomia, aquí hi trobareu una bona selecció de llibres que a més a més us faran gaudir de viatges increïbles per Mèxic, Perú, l’Orient…
Adults i nens i nenes amb ganes de cuinar

 

 

 

 

Clica per ampliar

Una tria de llibres per descobrir un munt de dones extraordinàries i rebels que van canviar el món: els dos volums de Valerosas de Pénélope Bagieu, amb 30 biografies en còmic de dones valentes, els Contes de bona nit per a nenes rebels d’Elena Favilli i Francesca Cavallo per descobrir un centenar de dones clau, Mujeres de ciencia de Rachel Ignotofsky amb 50 pioneres de la ciència i Las chicas son guerreras  d’Irene Civico i Sergio Parra amb les vides de 26 dones rebels.
Editat per Dibbuks, Estrella Polar, Nórdica i Montena
Lectura obligatòria per a totes les edats

 

Clica per ampliar

Hopi és un gos detectiu d’allò més viu que resol misteris en companyia dels seus petits ajudants: en Ferran i la Balbina. Sharlok Home, un internat situat prop del poble de Watsonville, és l’escenari d’aquesta col·lecció innocent i trepidant alhora, escrita per Josep L. Badal il·lustrada per Zuzanna Celej.
Autors: Josep Lluís Badal i Zuzanna Celej
Editat per La Galera
A partir de 8 anys

 

Clica per ampliar

Un amic imaginari pot sobreviure sense algú que l’imagini? I què passa quan algú vol endur-se el teu amic imaginari? Els imaginaris és un llibre on trobaràs molta intriga i personatges molt potents.
Autors: A. F. Harrold i Emily Gravett
Editat per Blackie Books
A partir de 10 anys

 

 

 

Clica per ampliar

A Jules Verne i la vida secreta de les dones planta, l’escriptor francès arriba al port de Vigo amb una maleta  i un munt de preguntes. Allà coneix la Violeta, que pertany a l’estirp de les dones planta. Una història de fades i follets en una ciutat industrial de finals del segle XIX.
Autor: Ledicia Costas
Editat per Barcanova
A partir de 10 anys

 

 

 

Clica per ampliar

Mary Poppins torna al carrer del Cirerer per visitar la Jane i en Michael, els fills del banquer Banks a qui havia cuidat temps enrere. Hélène Druvert es basa en el clàssic de la literatura infantil per recrear-ne l’atmosfera en aquest llibre preciós ple d’encunys i il·lustracions en blanc i negre.
Autors: Pamela Lyndon Travers i Hélène Druvert
Editat per Edelvives
6 a 99 anys

 

 

 

Clica per ampliar

Gegants, óssos i guineus que parlen, una destral dels víkings i un munt de mites nòrdics. L’Ot i els gegants de gel és una novel·la que passa en un hivern sense fi als fiords escandinaus.
Autors: Neil Gaiman i Chris Riddell
Editat per Cruïlla
A partir de deu anys

 

 

Clica per ampliar

Aquest desembre ha aparegut l’últim número de la revista de còmic digital Orgullo y satisfacción, creada per Monteys, Fontdevila, Vergara, Bartual i altres dibuixants que van marxar de El Jueves arran de la censura imposada a la revista. Abans de desaparèixer han editat aquest fantàstic volum de 300 pàgines amb els seus millors acudits.
Editat per Caramba còmics
Per a adults

 

Clica per ampliar

El Conill, la Trugeta, la Miu i l’Osset són els quatre personatges de la col·lecció Els Dudús de Patricia Geis, una sèrie de llibres pensada per adquirir hàbits quotidians senzills. De moment han aparegut quatre títols: Un petonet i a dormir, Bon viatge!, Una culleradeta per a- i Xip, xap, cap a l’aigua!
Autor: Patricia Geis
Editat per Combel
Per a primers lectors

 

 

 

Clica per ampliar

Els problemes d’en Pingüí són més humans que pingüinals: queixar-se del fred, del xivarri, de la gana… Però el problema més important del pobre pingüí que protagonitza aquest llibre és que s’assembla massa als altres pingüins, fins al punt que ni tan sols no reconeix a sa mare entre la multitud. No podreu evitar riure amb les seves aventures.
Autors: Jory John i Lane Smith
Editat per Alba
Per a primers lectors

 

 

 

Clica per ampliar

Sweet Sixteen passa l’estiu del 1957 a un institut d’Arkansas que accepta alumnes negres per primera vegada. Nou nois i noies hauran d’estudiar envoltats per més de dos mil alumnes blancs que no els veuen amb bons ulls.
Autora: Annelise Heurtier
Editat per Pagès editors
A partir de 12 anys

 

 

Clica per ampliar

Quan veus un llibre de cuina molt gruixut pots fer una aposta segura: a la contraportada o a la faixa l’editor hi dirà que és “la Bíblia de”. En aquest cas no és diferent: els editors diuen que Cocina vegana és la Bíblia d’aquest tipus de cuina. Però aquesta vegada… bé, aquesta vegada és veritat.
Autor: Jean-Christian Jury
Editat per Phaidon
Per a cuiners a partir de 15 anys