UNA MUNTANYA QUALSEVOL, de Fran Pintadera i Txell Darné

Els habitants de dalt de la muntanya viuen feliços al seu poble i n’estan satisfets, gaudeixen del sol i del vent fresc que hi bufa; consideren que el seu poble és el millor de tots els pobles del món. Alhora, els veïns de la terra baixa també se senten orgullosos del seu, el riu hi passa a la vora i poden regar els conreus; tal com els del poble de dalt, estan convençuts que el seu poble és el millor.

Tots dos pobles celebren llurs respectives festes però un incident els porta a un enfrontament absurd de proporcions bèl·liques.

El dissabte 3 de març en Fran Pintadera, autor del llibre, ens explicarà aquesta història tan actual que de manera senzilla ens explica un conflicte tan greu com és la guerra.  Després del contacontes, la Txell Darné, la seva il·lustradora, farà un petit taller de collage amb el tema de la muntanya.

Activitat gratuïta.

Dirigida a nens i nens a partir de 3 anys.

Cal inscripció prèvia a llibreria@pebrenegre.cat o al telèfon 931 797 542

 

Editorial Takatuka

ISBN: 978-84-16003-95-2
15,00 €