Al conill li agrada ficar coses dins la seva bossa, però no sempre són seves. Viu amb ell aquesta aventura per saber quines coses són i què passa quan agafem objectes que no ens pertanyen.

Nayat Kaid Ferrón neix a Granada el 1975. Estudia Art Dramàtic a l’Institut del Teatre de Barcelona, es llicencia en Sociologia i obté el màster en Educació Secundària en l’especialitat d’anglès. Ha rebut formació artística a Brussel·les, Londres (Central Saint Martins School), Tòquio (Temple University Japan Campus) i Barcelona (Escola Massana). Actualment treballa com a il·lustradora independent a Barcelona.

Què hi portes, a la bossa? és el seu primer àlbum il·lustrat, del qual és autora del text i de les il·lustracions. Gràcies a la seva àmplia formació en diverses disciplines, pot oferir una visió única del món als nens ensenyant-los a mirar la realitat externa però també a mirar dins d’ells mateixos, cap a la seva realitat interna.

Activitat gratuïta per a nens i nenes a partir dels tres anys. Cal inscripció prèvia a llibreria@pebrenegre.cat