Després de l’èxit de Plouen poemes!, Eumo publica Quin embolic!, un recull de textos en prosa i vers centrats en el joc lingüístic i destinat a nens i nenes a partir dels 6 anys.

Per la presentació comptarem amb les autores del recull, Vanesa Amat, Maica Bernal i Isabel Muntañá, i amb l’il·lustrador, en Morad Abselam.

La manera més divertida d’encomanar el gust per la lectura és a través del joc. Contes rimats, cançons, poemes, embarbussaments… ens atrapen amb les rimes i la música, amb el so i les repeticions. Quin embolic! Però quan comencem a estirar-ne el fil, se’ns afina l’enginy i la imaginació i voldríem que el joc no acabés mai.
Hi ha textos literaris que, dits en veu alta o llegits, ens fan riure perquè formen un joc de paraules o de sons o bé perquè expliquen un disbarat, un fet esbojarrat. Amb la llengua ens hi podem «embolicar» i passar estones ben divertides. Aquest és el sentit d’aquest llibre, que combina creacions d’autors actuals amb textos de la cultura popular.
Quin embolic! és una invitació a llegir rient, a gaudir del joc que ens ofereix la literatura.

L’activitat és gratuïta però cal reservar a llibreria@pebrenegre.cat

Duració aproximada: 1 hora