Quan ens hi trobareu?

De dilluns a dimecres de Setmana Santa farem l’horari normal. Fins aquí, fàcil de recordar, oi? Dijous Sant també obrirem, però només al matí, de 10 a 13h30. Divendres Sant tanquem (som una mica irreverents però tot té un límit). I Dissabte Sant tornem a obrir al matí, de 10 a 13h30.

Els Dilluns de Pasqua (22 d’abril) acostumem a tancar, perquè som molt de mona i tota la pesca, però com que aquest any és la vigília de Sant Jordi, obrirem. De 10 a 13h30 i de 16h30 a 19.

I el dia de Sant Jordi… obrim, naturalment. I molt! Quan el gall es llevi i es disposi a cantar ja ens trobarà muntant la paradeta i quan les gallines ja faci hores que dormen, nosaltres encara hi serem. Fins que deixeu de venir!

On ens trobareu?

Com sempre, el dia de Sant Jordi obrirem la llibreria tot el dia i no tancarem al migdia. I muntarem la parada a la plaça del mercat del Clot, naturalment. I, per primer cop, muntarem també una segona parada a l’inici del Passeig Sant Joan, davant del número 1. Podreu triar i remenar!