El dissabte 18 de maig a les 12h, tres arreplegats crítics sense pietat destrossaran L’últim vol de la família Dumont, el darrer llibre d’Oriol Canosa (text) i Júlia Moscardó (il·lustracions) editat per Animallibres.

Convençuts que és un dels llibres més espantosos que han llegit mai, en faran una crítica contundent en presència dels autors, que es defensaran com podran. Naturalment, el fet que l’Oriol sigui un dels llibreters de Pebre Negre no el salvarà de l’escabetxada!

Adrià Pujol, crític literari dels de jaqueta de pana, analitzarà com pot ser que una editorial decent hagi publicat un llibre amb un argument tan previsible i uns personatges tan plans.

Marc Charles, expert en còmic i il·lustració, exposarà per què considera que les il·lustracions són quasi tan dolentes com el text.

Josep Maria Colomer, pilot d’avió i besnet de Mari Pepa Colomer (pionera de l’aviació a Catalunya), ens explicarà per què tot el que fa referència a avions i zepelins que surt al llibre està malament.

Per veure si animem una mica un acte tan avorrit hi haurà cervesa i alguna cosa per picar.